Yoga Home Retreat

Yoga Home Retreat  – 13 februari 2021

Yoga Home Retreat gemist? Geen zorgen. Kies jouw eigen moment voor jouw thuisretraite en ontvang alle gemiste oefeningen, recepten en opgenomen livestream lessen.

In een jaar en seizoen waarin we meer aan huis gebonden zijn, is het fijn om bewust te kiezen voor meer rustmomenten in je dagelijkse routine, met aandacht voor beweging, ontspanning en gezond eten. Wees welkom en doe mee met de Yoga Home Retreat op zaterdag 13 februari 2021.Creëer thuis een comfortabele plek om een dag lang volledig tot rust te komen en op te laden met meerdere yogalessen, meditaties en recepten voor een gezond ontbijt, lunch en diner voor je eigen Yoga Home Retreat.

Voorafgaand aan de Yoga Home Retreat ontvang je een pakket met een dagprogramma, audio- en video opnames van meditatie- en yogaoefeningen, een reflectieoefening en gezonde recepten voor jouw maaltijden op die dag. Tijdens de Yoga Home Retreat zelf wisselen we af tussen online live yogalessen en eigen momenten van oefeningen en ontspanning. Alle oefeningen en lessen zijn zo opgezet dat ze je dagritme maximaal ondersteunen met bijvoorbeeld een mindful wandeling na de lunch, en een kalmerende yogales voor het slapengaan.

Door de diepe ontspanning, reflectie, en de yoga- en meditatieoefeningen, ervaar je na deze dag hopelijk meer rust en heb je een beter inzicht en meer tools om waardevol richting te geven aan je dagelijkse leven.

Programma

Voor 09.30 uur: Ontbijt en ochtendmeditatie
09.30 uur: Yoga (live)
11.00 uur: Reflectieoefening
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Mindful wandelen
13.30 uur: Vrije tijd
16.00 uur: Yoga (live)
18.00 uur: Koken en diner
Na 20.00 uur: Yoga voor Slaap

Aanmelden
Heb je de Yoga Home Retreat – Wintereditie gemist? Ontvang alle recepten, oefeningen en opnames van livestream lessen voor slecht €25,00 i.p.v. €40,00. Laat je gegevens hier achter:

Totaal: € -

Na bevestiging van je inschrijving ontvang je het dagprogramma, de recepten en alle oefeningen.

Over
Deze online yogaretraite wordt georganiseerd door yogadocente en yogatherapeut Sabine Geers. Sabine is yogadocente bij verschillende yogastudio’s en organisaties in Amsterdam en omstreken, en heeft haar eigen yoga therapie praktijk.

Locatie
Online – op je eigen gekozen locatie. Thuis of waar dan ook.