Yoga op Locatie

Wil je als organisatie yoga aanbieden in je bedrijf? Ben je als yogastudio op zoek naar een invaller of vaste yogadocent? Of ben je als sportschool of sportclub op zoek naar een aanvulling op de vaste training? Organiseer je een retraite? Indie Yoga geeft ook yogales op locatie.

 

 

Yoga voor bedrijven

Yoga kan bijdragen aan productievere medewerkers en een ontspannen werksfeer. Door regelmatig yoga te beoefenen verbetert de lichaamshouding en wordt niet alleen het lichaam, maar ook de geest flexibeler en meer ontspannen. Hierdoor hebben werknemers vaak meer energie, zijn ze productiever en ervaren ze minder stress. Eerder verzorgde Indie Yoga bedrijfsyoga bij de Gemeente Utrecht, Sissy Boy en de Universiteit van Amsterdam. Verschillende vormen van bedrijfsyoga zijn mogelijk, zoals een eenmalige workshop of wekelijkse yogalessen.

Yoga voor sportclubs en sportscholen

Het beoefenen van yoga heeft vele voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Yoga zorgt onder andere voor een betere concentratie, een betere balans en meer flexibiliteit.  Yoga kan daarom een mooie aanvulling zijn op de vaste training. Bij sporten als hardlopen, fietsen en boksen worden de spieren vaak korter en train je maar bepaalde spiergroepen. Door de combinatie met yoga kun je de spieren verlengen, je concentratievermogen verbeteren en de balans tussen kracht en flexibiliteit versterken. Interesse? In overleg wordt er een yogales op maat gemaakt met oefeningen die speciaal zijn afgestemd op de specifieke sport.

Overige yoga op locatie

Ook andere vormen van yoga op locatie zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een yogaworkshop in het kader van een bedrijfsuitje of verzorgde yogalessen voor een retraite. Eerder heeft Indie Yoga de yogalessen verzorgd op een taalreis in Spanje en een yogaworkshop gegeven op een sportieve energiedag voor ouders van kinderen met epilepsie. Ook organiseert Indie Yoga regelmatig One Day Yoga Retreats. Neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.