Yoga Home Retreat

Yoga Home Retreat  – 29 mei 2021

De lente is een periode waarin we meer van binnen naar buiten keren. Hoe zorg je ervoor dat je deze overgang bewust maakt en niet wordt overladen met prikkels van buitenaf? Kies bewust voor je eigen rustmomenten, met aandacht voor beweging, ontspanning en gezond eten. Wees welkom en doe mee met de Yoga Home Retreat op zaterdag 29 mei 2021.

Creëer thuis een comfortabele plek om een dag lang volledig tot rust te komen en op te laden met meerdere yogalessen, meditaties en recepten voor een gezond ontbijt, lunch en diner voor je eigen Yoga Home Retreat.

Voorafgaand aan de Yoga Home Retreat ontvang je een pakket met een dagprogramma, audio- en video opnames van meditatie- en yogaoefeningen, een reflectieoefening en gezonde recepten voor jouw maaltijden op die dag. Tijdens de Yoga Home Retreat zelf wisselen we af tussen online live yogalessen en eigen momenten van oefeningen en ontspanning. Alle oefeningen en lessen zijn zo opgezet dat ze je dagritme maximaal ondersteunen met bijvoorbeeld specifieke yoga oefeningen ter bevordering van je spijsvertering na de lunch, en een ontspannende avondmeditatie voor het slapen.

Door de diepe ontspanning, reflectie, en de yoga- en meditatieoefeningen, ervaar je na deze dag hopelijk meer rust en heb je een beter inzicht en meer tools om waardevol richting te geven aan je dagelijkse leven.

Programma

Voor 09.30 uur: Ontbijt en ochtendmeditatie
09.30 uur: Yoga (live)
11.00 uur: Reflectieoefening
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: After-lunch yoga
13.30 uur: Vrije tijd
16.00 uur: Yoga (live)
18.00 uur: Koken en diner
Na 20.00 uur: Avondmeditatie

Aanmelden

Na bevestiging van je inschrijving ontvang je een week voor aanvang het dagprogramma, de recepten, en tips om je Yoga Home Retreat zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Totaal: € -

*Door bovenstaand formulier te versturen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Over
Deze online yogaretraite wordt georganiseerd door yogadocente en yogatherapeut Sabine Geers. Sabine is yogadocente bij verschillende yogastudio’s en organisaties in Amsterdam en omstreken, en heeft haar eigen yoga therapie praktijk.

Locatie
Online – op je eigen gekozen locatie. Thuis of waar dan ook.