Yoga Home Retreat

Yoga Home Retreat  – 14 november 2020

In een jaar en seizoen waarin we meer aan huis gebonden zijn, is het fijn om bewust te kiezen voor meer rustmomenten in je dagelijkse routine, met aandacht voor beweging, ontspanning en gezond eten. Wees welkom en doe mee met de Yoga Home Retreat op zaterdag 14 november 2020.

Creëer thuis een comfortabele plek om een dag lang volledig tot rust te komen en op te laden met meerdere yogalessen, meditaties en recepten voor een gezond ontbijt, lunch en diner voor je eigen Yoga Home Retreat.

Voorafgaand aan de Yoga Home Retreat ontvang je een pakket met een dagprogramma, audio- en video opnames van meditatie- en yogaoefeningen, een schrijfoefening voor meer inzicht in jouw gedachten en gevoelens en gezonde recepten voor jouw maaltijden op die dag. Tijdens de Yoga Home Retreat zelf wisselen we af tussen online live yogalessen en eigen momenten van oefeningen en ontspanning. Alle oefeningen en lessen zijn zo opgezet dat ze je dagritme maximaal ondersteunen met bijvoorbeeld specifieke yoga oefeningen ter bevordering van je spijsvertering na de lunch, en een ontspannende avondmeditatie voor het slapen.

Door de diepe ontspanning, inzicht in je eigen gedachten en gevoelens, en de yoga- en meditatieoefeningen, ervaar je na deze dag hopelijk meer rust en heb je een beter inzicht en meer tools om waardevol richting te geven aan je dagelijkse leven.

Programma

Voor 09.30 uur: Ontbijt en ochtendmeditatie
09.30 uur: Yoga (live)
11.00 uur
: Meditatie- en schrijfoefening
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: After-lunch yoga
13.30 uur: Vrije tijd – bijv. wandelen of lezen
16.00 uur: Yoga (live)
18.00 uur: Koken en diner
Na 20.00 uur: Avondmeditatie

Aanmelden
Yoga Home Retreat vindt plaats van zaterdag 14 november 2020. We starten zaterdag gezamenlijk om 09.30 uur en  om 17.00 uur sluiten we gezamenlijk af na de yogales. Kosten: €40,00*

Inschrijven
Na bevestiging van je inschrijving ontvang je een week voor aanvang het dagprogramma, de recepten, en tips om je Yoga Home Retreat zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.**

Over
Deze online yogaretraite wordt georganiseerd door yogadocente en yogatherapeut i.o. Sabine Geers. Sabine is yogadocente bij verschillende yogastudio’s en organisaties in Amsterdam en omstreken, en tevens in opleiding tot yogatherapeut bij The Yoga Therapy Institute.

Locatie
Online – op je eigen gekozen locatie. Thuis of waar dan ook.

*Inclusief online livestream yogalessen, audio en video opnames van meditatie en yoga, recepten voor maaltijden van de dag.
**Yoga Home Retreat gaat door met minimaal 5 deelnemers. Annulering kosteloos mogelijk tot 48 uur voor aanvang.